‘AMERIKA’

Info om CUBA. — Et spennende reisemål

april 21st, 2012 | reiseadmin

Info om Cuba - Klikk kartet

St. Thomas

december 31st, 2011 | reiseadmin

St. Thomas er en fantastisk fin øy som ligger i det caribiske hav. (hører til USA) Dette er et drømmested for den som virkelig vil ha en fin ferietur. St. Thomas med hovedstaden Charlotte Amalie (dansk) har en trivelig og “hjemmekoselig” atmosfære.

På denne øya finnes fine opplevelser, mange attraksjoner og ikke minst nesten femti nydelige badestrender med hvit sand og helt klart vann. Her finnes bl.a. en av verdens syv beste badestrendes – Mogens-Bay, (ligger på motsatt side av hovedstaden) som strekker seg i kilometer innesrt inne i en nydelig- og vegatasjonsrik bukt.

Walt Disney World, Orlando

december 17th, 2011 | reiseadmin

Orlando er byen som har den imponerende fornøyelsesparken Walt Disney World. Denne parken er det store trekkplasteret for besøkende fra hele verden, og har gitt byen en solid plassering på verdenskartet. I tillegg til denne finnes det andre temaparker i området. Her er Disney Animal Kingdom Park med over 1′ virkelige dyr – Magic Kingdom Park som er det magiske kongeriket hvor man bl.a. kan vandre gjennom Askepotts slott – EPCOT Center kan oppleve morgendagens samfunn og oppleve verdens kulturer – Disney-MGM Studio med opplevelser av stuntmenn- og fantastiske filmeffekter.

En nyttig informasjon til alle som planlegger et besøk i Orlando er at hvis man bor på et av de mange Walt Disney hotellene kan man kjøpe en ” pakke” som i tillegg til selve hotelloppholdet også inkluderer adgang til alle Disney Worlds aktiviteter samt fri transport mellom hotellet og de forskjellige temaparkene.Skal du besøke Orlando må du likevel være oppmerksom på at byen i virkeligheten er  mer enn bare Walt Disney. Her finner man alt fra opplevelser, attraksjoner, museer, underholdning av alle slag og ikke minst uante shoppingmuligheter. Her ligger Church Street Station, Universal Studios, Sea World med fantastiske akvarium- og delfinshow.

               
     

back to top                                          Back to top